Κορονοϊός: Χείρα βοηθείας του Λουίς Σουάρες σε 500 οικογένειες

Κορονοϊός: Χείρα βοηθείας του Λουίς Σουάρες σε 500 οικογένειες

Gazzetta team
Κορονοϊός: Χείρα βοηθείας του Λουίς Σουάρες σε 500 οικογένειες

bet365

Ο επιθετικός της Μπαρτελόνα, Λουίς Σουάρες, δώρισε 500 καλάθια με φαγητό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε ισάριθμες οικογένειες μιας φτωχογειτονιάς στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης.

Η αναβολή όλης της αγωνιστικής δράσης λόγω του κορονοϊού δίνει την ευκαιρία στον τραυματία Λουίς Σουάρες να κάνει ανενόχλητος την αποθεραπεία του, ώστε να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, όταν με το καλό επιστρέψει η δράση.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα δώρισε 500 καλάθια με φαγητό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε ισάριθμες οικογένειες που διαμένουν στην φτωχογειτονιά Κασαβάγιε, στο Μοντεβίδεο.

«Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» εξήγησε ο Σουάρες, ο οποίος πρόκειται να κάνει κάτι παρόμοιο και με άλλες γειτονιές της χώρας.

«Τώρα ο κόσμος δεν θέλει να δει ποδόσφαιρο, θέλει να βγει στον δρόμο χωρίς να φοβάται» πρόσθεσε ο Ουρουγουανός, ο οποίος μένει στην Βαρκελώνη και βοηθάει από εκεί τους συμπατριώτες του.

«Ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσω τους Ουρουγουανός είναι μένοντας στο σπίτι μου στην Βαρκελώνη. Σκέφτομαι τα παιδιά μου, στο να είμαι κλεισμένος στο σπίτι για να αποφύγω την επαφή με τον κόσμο και την μετάδοση. Η κυβέρνηση και οι ειδικοί λένε να μείνουμε σπίτι και αυτό πρέπει να κάνει ο κόσμος» συμπλήρωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα