Πένθος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, νεκρός 14χρονος παίκτης των ακαδημιών

Πένθος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, νεκρός 14χρονος παίκτης των ακαδημιών

Gazzetta team
Πένθος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, νεκρός 14χρονος παίκτης των ακαδημιών

bet365

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης και του ισπανικού ο ποδοσφαίρου η είδηση ότι το 14χρονο ταλέντο των ακαδημιών της, Κριστιάν Μιντσόλα, έφυγε από τη ζωή.

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Μαδρίτη και την πλευρά της Ατλέτικο.

Μόλις σε ηλικία 14 χρονών, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της, ο Κριστιάν Μιντσόλα άφησε την τελευταία του πνοή, με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Μιντσόλα γεννήθηκε το 2006 και από τα 7 του χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Ροχιμπλάνκος, σκοράροντας πάνω από 50 γκολ μέχρι σήμερα στην U-14 του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή της στο twitter, η Ατλέτικο ενημέρωσε για το δυσάρεστο γεγονός και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή της.

«Η οικογένεια της Ατλέτικο πενθεί για τον θάνατο του νεαρού μας παίκτη, Κριστιάν Μιντσόλα. Οι σκέψεις και ο πόνος μας πάει με την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κόκε, ο οποίος τίμησε τον Κριστιάν με ανάρτησή του στο twitter:

«Θυμός και πόνος, που πρέπει να πω αντίο στον Κριστιάν Μιντσόλα. Η ζωή είναι πολύ άδικη. Περήφανος που φόρεσες αυτή τη φανέλα. Εύχομαι δύναμη στην οικογένεια και τους φίλους του»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα