Κορονοϊός: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι

Κορονοϊός: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι

Gazzetta team
Κορονοϊός: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι

bet365

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, δωρίζει ένα εκατομμύριο ευρώ για δύο νοσοκομεία, το ένα στην Βαρκελώνη και το άλλο στο Ροσάριο.

Όπως, δυστυχώς, εξαπλώνεται ο κορονοϊός, έτσι ευτυχώς... εξαπλώνονται και οι γενναίες δωρεές από ανθρώπους του αθλητισμού. Ο Λιονέλ Μέσι, λοιπόν, δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ για δύο νοσοκομεία, το ένα στην Βαρκελώνη και το άλλο στη γενέτειρα του, το Ροσάριο της Αργεντινής.

Το νοσοκομείο «Hospital Clinic» της καταλανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την δωρεά του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Σύμφωνα, όμως, με την εφημερίδα «Mundo Deportivo» της Βαρκελώνης ο Αργεντινός, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και για το 2019, θα δωρίσει ένα εκατομμύριο ευρώ για την μάχη κατά του ιού Covid-19, το οποίο θα μοιραστεί σε δύο νοσοκομεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα