Κορονοϊός: Μήνυμα Κασίγιας (και) στην Ελλάδα: «Μείνετε σπίτι»

Gazzetta team
Κορονοϊός: Μήνυμα Κασίγιας (και) στην Ελλάδα: «Μείνετε σπίτι»

bet365

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, συμπεριέλαβε και την Ελλάδα στο μήνυμα – παράκλησή του προς όλη την ανθρωπότητα.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Ο Ίκερ Κασίγιας έστειλε μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα για να μείνει σπίτι και να παραμείνει ενωμένη, στην δύσκολη και χρονοβόρα μάχη κατά του κορονοϊού.

«Μείνετε σπίτι. Ενωμένοι» έγραψε ο θρυλικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον αγωνιστική δράση, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας.

Ο πρωταθλητής Κόσμου και Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας, της οποίας ήταν αρχηγός, συμπεριέλαβε και την ελληνική σημαία, ανάμεσα στις 23 χώρες που παραθέτει, προτού βεβαίως αναρτήσει τον πλανήτη. Γιατί η μάχη κατά του ιού Covid-19 είναι παγκόσμια. Και, δυστυχώς, όλο και περισσότερες χώρες το διαπιστώνουν με τον χειρότερο τρόπο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα