Πρώην αμυντικός της Ρεάλ κράζει τον Ισπανό Πρωθυπουργό!

Gazzetta team
Πρώην αμυντικός της Ρεάλ κράζει τον Ισπανό Πρωθυπουργό!

bet365

Ο άλλοτε διεθνής αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιβάν Καμπο, τα βάζει με τους Ισπανούς πολιτικούς και τον Πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ για την καθυστερημένη επιβολή μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός θερίζει και στην Ισπανία, όπου παρατάθηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά υπάρχει (η μάλλον δικαιολογημένη) εντύπωση ότι οι Αρχές καθυστέρησαν να πάρουν μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού Covid-19.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Ιβάν Κάμπο, παλαίμαχου κεντρικού αμυντικού με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Βαλένθια, Μαγιόρκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπόλτον (όπου υπήρξε συμπαίκτης του Στέλιου Γιαννακόπουλου) και ΑΕΚ Λαρνακας.

«Μου έχουν σπάσει τα αρχ@@@@ με τόση συνεχόμενη ψευτιά όλοι οι πολιτικοί της Ισπανίας για να πάρουν τα εύσημά τους, γνωρίζοντας ότι έρχονταν μια παγκόσμια πανδημία και δεν κούνησαν ούτε ένα γαμ@@@@@ δάχτυλο και κάθε μέρα τα πράγματα χειροτερεύουν εξαιτίας της γαμ@@@@@@ ανικανότητάς τους» έγραψε στο προφίλ του ο τέσσερις φορές διεθνής Βάσκος στόπερ.

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, επανήλθε με νέο «τιτίβισμα» κατά του Πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ: «Και σαν να μην έφτανε αυτό, διαβάζω τώρα ότι ο πρόεδρος της κυβέρνησης παρατάσσει από σήμερα για άλλες 15 ημέρες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την κρίση του κορονοϊού. Μα ΕΣΕΙΣ δεν δώσατε χθες μια συνέντευξη Τύπου και μπορούσατε να το ανακοινώσετε στο έθνος; Σε ποιο γαμ@@@@@ κόσμο ζείτε ΕΣΕΙΣ;»,

 

LA LIGA Τελευταία Νέα