Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Τα χάλια της... ξανά (vid)

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Τα χάλια της... ξανά (vid)

bet365

Η Ρεάλ είχε ξεμείνει στις χαρές του Clasico, ηττήθηκε δίκαια 2-1 από την Μπέτις, έμεινε με μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και έπεσε από την κορυφή, στο -2 από τη Μπαρτσελόνα.

Την προηγούμενη βδομάδα όλα έμοιαζαν τέλεια. Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα έφτιαξε την ψυχολογία και έστειλε τη Ρεάλ στην κορυφή. Από εκεί που θα την έριχνε όμως η Μπέτις. Στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” οι Μαδριλένοι έκαναν άσχημη εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκαν 2-1 από τους Ανδαλουιανούς, που είχαν και τις περισσότερες καλές στιγμές στο ματς. Η συνέπεια ήταν η Βασίλισσα να μείνει στο -2 από την Μπάρτσα και να έχει κλονισμένη αυτοπεποίθηση, καθώς μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα, Champions League.

Ο Μπαρτρά (28') έχασε τεράστια ευκαιρία με εξ επαφής κεφαλιά άουτ (28'), ενώ ο Κουρτουά έβγαλε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Φεκίρ (36'). Δεν μπόρεσε όμως να αντιδράσει στη βολίδα του Σίντνεϊ (40') και ενώ η άμυνα της Ρεάλ αδυνατούσε να διώξει σωστά την μπάλα. Το 1-0 έβγαλε τη Ρεάλ μαζικά μπροστά και ο Μπανζεμά ευστόχησε σε πέναλτι στην τελευταία στιγμή πριν το ημίχρονο (ανατροπή Μαρσέλο από Σίντνεϊ).

Στο 55' ο Χοακίν έχασε απίστευτη φάση, καθώς αφού πέρασε και τον Κουρτουά, αντί να σκοράρει, πλάσαρε παράλληλα στην εστία. Η Ρεάλ απάντησε με το οριζόντιο δοκάρι του Μεντί (70'), αλλά το λάθος του Μπενζεμά στο κέντρο, έφερε τον Τέγιο σε τετ α τετ (82'), με τον πρώην της Μπαρτσελόνα να μην αστοχεί και να αλλάζει τις ισορροπίες στην κορυφή υπέρ της πρώην αγαπημένης του. Ηταν η πρώτη νίκη της Μπέτις έπειτα από έξι αγωνιστικές το τελευταίο διάστημα και από άλλες τόσες επισκέψεις της Ρεάλ εκεί (4 ήττες).

Μπέτις (Ρούντι): Ρόμπλες, Γκονθάλεθ (73' Ροδρίγκεθ), Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Εμερσον, Γκουαρδάδο, Κανάλες, Χοακίν (66' Τέγιο), Μορένο (77' Πεδράθα), Φεκίρ, Μορόν

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο (59' Μεντί), Κρόος (69' Μαριάνο), Μόντριτς (79' Βαλβέρδε), Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα