Μπαρτσελόνα: Νέο κράξιμο του Γκάτι στον Μέσι! (vid)

Μπαρτσελόνα: Νέο κράξιμο του Γκάτι στον Μέσι! (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Νέο κράξιμο του Γκάτι στον Μέσι! (vid)

bet365

Ο Αργεντινός άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας, Ούγκο Γκάτι, έβαλε ξανά κατά του Λιονέλ Μέσι.

Πριν από λίγο καιρό, ο Ούγκο Γκάτι, άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας των Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην Αργεντινή, χαρακτηρίζοντας «πρώην ποδοσφαιριστή» τον Λιονέλ Μέσι!

Ο 75χρονος Γκάτι, ο οποίος πλέον εργάζεται ως σχολιαστής στην τηλεοπτική εκπομπή «Chiringuito de Jugones» της ισπανικής τηλεόρασης, επανήλθε... δριμύτερος στην κριτική εις βάρος του 32χρονου συμπατριώτη του και σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Δεν με νοιάζει που με κριτικάρουν στην Αργεντινή. Εγώ είμαι πολύ Αργεντινός και ο Μέσι είναι ένα φαινόμενο, αλλά τώρα δεν είναι φαινόμενο. Και του κάνουν κακό γιατί τον αποθεώνουν. Συνηθίζει και περπατάει όλο και περισσότερο στο γήπεδο. Πρέπει να είναι σε καλύτερη κατάσταση» υποστήριξε αρχικά ο Γκάτι.

«Ο Κριστιάνο και ο Μέσι είναι οι δύο καλύτεροι. Ο Μέσι πρέπει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, συνήθισε να παίζει σε έναν πιο χαλαρό ρυθμό, περπατώντας και όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο έχουν την ίδια άποψη. Αγόρι, εκτοξεύσου. Πρέπει να είσαι καλά» πρόσθεσε ο άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας, γνωστός στην χώρα του με το προσωνύμιο «Loco» (τρελός).

Ο Γκάτι είχε αποκαλέσει «πρώην ποδοσφαιριστή» τον Λιονέλ Μέσι, μετά την εμφάνιση του Αργεντινού στο Clasico της περασμένης Κυριακής (01/03), στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα