Σεβίλλη – Οσασούνα 3-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σεβίλλη – Οσασούνα 3-2 (vid)

bet365

Η Οσασούνα με 10 παίκτες από το 54ο λεπτό έκανε απίθανο come-back στο ματς έχοντας βρεθεί με δυο γκολ πίσω, ισοφάρισε, κυνήγησε μια μαγική ανατροπή, αλλά στο φινάλε δεν άντεξε. Η Σεβίλλη πανηγύρισε με σκορ 3-2 στο 93', παίρνοντας τελικά ένα ματς που λίγο έλειψε να της γλιστρήσει ολόκληρο μέσα από τα χέρια!

Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν τους... εαυτούς τους αλλά και τους οπαδούς της ομάδας να πιστέψουν ότι θα ήταν πολύ άνετο το μεσημέρι. Μόλις στο 13ο λεπτό ο Εν – Νεσίρι με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ έπειτα από κλέψιμο της μπάλας από τον Όλιβερ Τόρες στη μεσαία γραμμή και γρήγορη επίθεση, ενώ, στις καθυστερήσεις ο Οκάμπος ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Μέχρι εκεί όλα καλά. Για την ακρίβεια, όλα θα γίνονταν ακόμα καλύτερα για τη Σεβίλλη όταν με τη βοήθεια του VAR ο ρέφερι της αναμέτρησης θα αποφάσιζε στο 54' πως ο Σέρχιο Ερέρα βρήκε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Η Οσασούνα έμεινε με δέκα παίκτες και με το σκορ στο 2-0 εις βάρος της. Και έκανε τρομερή αντεπίθεση στο ματς φτάνοντας στην ισοφάριση για να πάρει έναν βαθμό που τη στιγμή που διαταράχθηκε η αριθμητική ισορροπία έμοιαζε ανέλπιστος!

Ο Αριδάνε στο 64' με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρτο Τόρες και ο δημιουργός του πρώτου γκολ με εκτέλεση πέναλτι στο 74' έπειτα από φάση που ελέγχθηκε στο VAR για χέρι του Εσκουδέρο, έγραψαν το 2-2!

Η ομάδα από την Παμπλόνα προς τιμήν της κυνήγησε την απόλυτη ανατροπή και είχε πάρει τρομερό θάρρος στο υπόλοιπο του ματς, όμως, στο 93' δεν άντεξε... Μια σέντρα του Νάβας από δεξιά και μια κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι επέτρεψαν στον Εν – Νεσίρι από τη μικρή περιοχή να κάνει το γυριστό και να γράψει το τελικό 3-2. Τεράστιας σημασίας «τρίποντο» για την ομάδα του Λοπετέγι στην προσπάθεια για το επόμενο Champions League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα