Μπέιλ - Κίνα: «Το απόγευμα ήταν όλα έτοιμα και το πρωί... ακύρωσαν τη μεταγραφή»

Μπέιλ - Κίνα: «Το απόγευμα ήταν όλα έτοιμα και το πρωί... ακύρωσαν τη μεταγραφή»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέιλ - Κίνα: «Το απόγευμα ήταν όλα έτοιμα και το πρωί... ακύρωσαν τη μεταγραφή»

bet365

Ο προπονητής της Jiangsu Suning, Κοσμίν Ολαρόι, αποκάλυψε πως όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα δίχως αντίτιμο, ωστόσο, η «βασίλισσα» ήταν εκείνη που μέσα σε μια νύχτα άλλαξε άποψη και ακύρωσε το deal!

Ο Ουαλός σούπερ σταρ, το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Άπω Ανατολή για λογαριασμό των Κινέζων της Jiangsu Suning.

Η διαταραγμένη σχέση του με την ομάδα και το γεγονός πως δεν ήθελε να βρίσκεται άλλο στη Μαδρίτη και να παίζει για τη Ρεάλ, είχε οδηγήσει τον μάνατζέρ του στην εύρεση νέου συλλόγου και αυτός θα ήταν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Παρ' όλα αυτά, αν και είχε βρεθεί η φόρμουλα για να παίξει στην Ασία ο Μπέιλ, όλα άλλαξαν σε μια νύχτα...

«Το απόγευμα όλα ήταν έτοιμα για να έρθει ο παίκτης σε εμάς και το επόμενο πρωί όλα χάλασαν. Δεν ξέρω τι έγινε, μάλλον είχαν χάσει σε κάποιο φιλικό ματς προετοιμασίας με μεγάλο σκορ και άλλαξαν άποψη. Είχαμε συμφωνήσει να έρθει σε εμάς ελεύθερος και ν' αναλάβουμε εμείς τον μισθό του και ξαφνικά μας είπαν ότι έπρεπε να πληρώσουμε τελικά για τη μεταγραφή. Αυτό ξεπερνούσε το μπάτζετ μας... Εκείνοι άλλαξαν στάση, όχι εμείς...» ήταν τα λόγια του προπονητή, Κοσμίν Ολαρόι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα