Μπέτις – Μαγιόρκα 3-3: Εφιάλτης για Κούτρη, όρθιοι οι νησιώτες (vid)

Gazzetta team
Μπέτις – Μαγιόρκα 3-3: Εφιάλτης για Κούτρη, όρθιοι οι νησιώτες (vid)

bet365

Πέναλτι και τραυματισμός για τον Λεονάρντο Κούτρη στο ντεμπούτο του ως βασικός στην La Liga, βαθμό – ανάσα στην Σεβίλλη για την Μαγιόρκα.

Και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να φανταστεί χειρότερο ντεμπούτο ως βασικός στην Μαγιόρκα ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό αριστερός μπακ υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Ναμπίλ Φεκίρ (18') και, λίγο πριν από το ημίωρο, αποχώρησε τραυματίας, με τις πρώτες ενδείξεις να μην είναι καθόλου ενθαρρυντικές για την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Παρά την εφιαλτική «πρώτη» του Έλληνα αμυντικού, πάντως, η Μαγιόρκα έδειξε χαρακτήρα και, παρ' ότι βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (1-0 και 2-1) και στη συνέχεια κυνηγούσε (3-2), πήρε εντέλει την ισοπαλία με 3-3 (19' πέν. Κανάλες, 35' πέν. Φεκίρ, 48' Χοακίν – 16' Ερνάντες, 27' Μπούντιμιρ, 70' Κούμπο) από την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», στο ματς που άνοιξε την 25η αγωνιστική.

Αυτός είναι μόλις ο δεύτερος βαθμός εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων (!), η οποία «ξεκόλλησε» από την ζώνη του υποβιβασμού, έστω και με ματς περισσότερο από Θέλτα, Λεγανές και Εσπανιόλ που ακολουθούν. Η Μπέτις,, από την πλευρά της, παρέμεινε στην μέση του (βαθμολογικού) πουθενά, αφού είναι δωδέκατη, στο -8 από την πρώτη εξάδα και στο +9 από την τελευταία τριάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα