Μπέτις - Μαγιόρκα: Ο Κούτρης έκανε πέναλτι και αποχώρησε τραυματίας (vid)

Gazzetta team
Μπέτις - Μαγιόρκα: Ο Κούτρης έκανε πέναλτι και αποχώρησε τραυματίας (vid)

bet365

Εφιαλτική ήταν η πρώτη συμμετοχή του Λεονάρντο Κούτρη στην αρχική ενδεκάδα της Μαγιόρκα, καθώς η Μπέτις ισοφάρισε μετά από δική του παράβαση πέναλτι, ενώ ο Έλληνας μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30'.

Κάποιος να τον... ξεματιάσει. Ο Λεονάρντο Κούτρης βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Μαγιόρκα για το ματς κόντρα στην Μπέτις, αλλά είδε την βραδιά να εξελίσσεται από το κακό στο χειρότερο.

Παρά το προβάδισμα της ομάδας από τις Βαλεαρίδες στο 17', ο Έλληνας μπακ χρίστηκε αρνητικός πρωταγωνιστής αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, ανατρέποντας εντός περιοχής τον Ναμπίλ Φεκίρ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πάνω που ο Μπούντιμιρ είχε διορθώσει το λάθος του συμπαίκτη του, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ο Κούτρης αντικαταστάθηκε στο 30' μετά από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε, με το game over και την ατυχία να υπογραμμίζουν το ματς-ορόσημο στην θητεία του στον ισπανικό σύλλογο.

Το αποκορύφωμα όλων είναι ότι ο παίκτης που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει, ο Φραν Γάμεθ, ήταν ο παίκτης που υπέπεσε στο δεύτερο πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν εκ νέου οι Βερδιμπλάνκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα