Μπαρτσελόνα: «Δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν»

Μπαρτσελόνα: «Δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν»

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: «Δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει την συνεργασία της με την I3 Ventures, αλλά διαψεύδει ότι προσέλαβε τις υπηρεσίες της για να επιτίθεται σε νυν και πρώην παίκτες της, προεδρικούς αντιπάλους του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου και προσωπικότητες που έχουν σχέση με το περιβάλλον του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser» περί συνεργασίας με εταιρεία που, μέσω λογαριασμών στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, περνούσε θετικά μηνύματα για την τωρινή διοίκηση, αλλά ταυτόχρονα εξαπέλυε δυσφημιστικές επιθέσεις κατά νυν και πρώην παικτών, αντιπάλων του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου σε πιθανές προεδρικές εκλογές, αλλά και προσωπικότητες που έχουν σχέση με το περιβάλλον του καταλανικού συλλόγου.

Η Μπάρτσα επιβεβαιώνει ότι συνεργάζεται με την I3 Ventures, αλλά σε καμία περίπτωση με στόχο να βλάψει την εικόνα ανθρώπων ή οργανώσεων και επιφυλάσσεται για το αν θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Η ανακοίνωση των Μπλαουγκράνα, λοιπόν, αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα (17/02) για την πρόσληψη μιας εταιρείας που διαμορφώνει καταστάσεις άποψης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να βλάψει την εικόνα τρίτων με έμμεση ή άμεση σχέση με τον Σύλλογο, η Μπαρτσελόνα:

1) Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση και, ακόμα περισσότερο, την πρόσληψη υπηρεσιών που σχετίζονται με σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που έχουν μεταδώσει αρνητικά μηνύματα ή απαξίωσης σε σχέση με οποιοδήποτε άτομο, εταιρεία ή οργάνωση που έχει ή είχε σχέση με τον Σύλλογο.

2) Η Ι3 Ventures, συνεργάτιδα του Συλλόγου, δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους λογαριασμούς και, αν αποδεικνύονταν οποιοδήποτε είδους σχέσης, ο Σύλλογος θα έλυνε άμεσα την συνεργασία και θα ασκούσε τις απαραίτητες νομικές κινήσεις για την προάσπιση των συμφερόντων του.

3) Συν τοις άλλοις, η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει ότι έχει προσλάβει υπηρεσίες παρακολούθησης σελίδων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο να έχει γνώση, τόσο των θετικών μηνυμάτων όσο και των αρνητικών, τα οποία αφορούν τον Σύλλογο.

4) Με την πρόσληψη αυτών των υπηρεσιών, ο Σύλλογος φροντίζει για την προστασία και την διατήρηση της φήμης του, όπως και των ανθρώπων που είναι συνδεδεμένοι με τον Σύλλογο (χορηγοί, παίκτες, παράγοντες, μέλη, φίλαθλοι συνδέσμων...), αφού η προστασία αυτής της φήμης είναι ένα πρωταρχικό στοιχείο και ένα αναπόφευκτο καθήκον για όσους δουλεύουν για τον Σύλλογο.

5) Ο Σύλλογος απαιτεί την άμεση διόρθωση των πληροφοριών που δημοσιεύτηκαν και επιφυλάσσεται με το δικαίωμα να ασκήσεις τις απαραίτητες νομικές κινήσεις εναντίον όποιου εξακολουθεί να εμπλέκει τον Σύλλογο σε τέτοιου είδους πρακτικών.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA Τελευταία Νέα