Ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα… μέσω χάκερ!

Ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα… μέσω χάκερ!

Ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα… μέσω χάκερ!

Μια ομάδα ονόματι «OurMine» μετέγραψε τον Νεϊμάρ στην Μπάρτσα για να καταδείξει το χαμηλό επίπεδο ασφάλειας των προφίλ των Μπλαουγκράνα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Άρης - ΑΕΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.  |21+ 

Γνωστή η καλοκαιρινή… κάψα των Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα για να ανταμώσουν ξανά. Μερικούς μήνες αργότερα, μια ομάδα χάκερ ονόματι «OurMine», έκανε… πραγματικότητα την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην Μπάρτσα, αλλά για να καταδείξει το χαμηλό επίπεδο ασφαλείας των προφίλ που διατηρεί ο καταλανικός σύλλογος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Γεια σας, είμαστε οι OurMine, το επίπεδο ασφαλείας σας είναι καλό, αλλά όχι το καλύτερο. Για να βελτιώσετε την ασφάλεια των λογαριασμών σας, επικοινωνήστε με: contact!ourmine.org. Για υπηρεσίες ασφαλείας επισκεφτείτε: ourmine.org» ανέφερε ένα σχετικό τους μήνυμα, δίπλα στην φωτογραφία του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με την φετινή φανέλα της Μπάρτσα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο σύλλογος έσβησε όλα τα σχετικά μηνύματα, ανέκτησε τον έλεγχο των προφίλ του και ανακοίνωσε πως θα διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει πως έγινε η… εισβολή.

Η συγκεκριμένη ομάδα χάκερ, πάντως, είναι ιδιαιτέρως δραστήρια, αφού το Σάββατο (15/02) χάκαρε και τα προφίλ της ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), ενώ στα τέλη Ιανουαρίου το είχε κάνει με 15 ομάδες του NFL (National Football League), του επαγγελματικού πρωταθλήματος φούτμπολ στις Ηνωμένες Πολιτείες.