Ρεάλ Μαδρίτης – Ιντερ: Οι Μαδριλένοι σκέφτονται να πληρώσουν τη ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Ιντερ: Οι Μαδριλένοι σκέφτονται να πληρώσουν τη ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες

bet365

Εως τα μέσα Ιουλίου η ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες θα βρίσκεται στα 111 εκατ. ευρώ και οι Μερένγκες έχουν μπει στη διαδικασία σοβαρής προσέγγισης του Αργεντινού φορ.

Πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του και φαίνεται ότι έχει ήδη προσελκύσει τους κορυφαίους μνηστήρες. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τα τα 16 γκολ και τις 4 ασίστ σε 28 αγώνες με την Ιντερ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μπει τώρα στο στόχαστρο και της Ρεάλ, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα μάλιστα με το αργεντίνικο δίκτυο “TyC”, οι Μαδριλένοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταβάλουν τη ρήτρα του, η οποία ακόμα βρίσκεται σε λογικά επίπεδα. Εάν θελήσουν να το κάνουν έως και τα μέσα Ιουλίου, το ποσό είναι τα 111 εκατ. ευρώ. Από εκεί και μετά θα ανέβει, καθώς οι Νερατζούρι θα αλλάξουν το εν λόγω νούμερο και θα το μεγαλώσουν κατά αρκετές δεκάδες εκατ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα