Ρεάλ Μαδρίτης: «Φουριόζος» επιστρέφει ο Αζάρ! (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: «Φουριόζος» επιστρέφει ο Αζάρ! (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: «Φουριόζος» επιστρέφει ο Αζάρ! (vid)

bet365

Έτοιμος και πολύ κεφάτος ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος γυρίζει στις υποχρεώσεις της Ρεάλ ύστερα από τρεις μήνες απουσίας.

Έπαιξε τελευταία φορά στις 26 Νοεμβρίου, στο προτελευταίο ματς της φάσης ομίλων του Champions League (εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Παρί Σεν Ζερμέν). Έκτοτε, ένας σοβαρός τραυματισμός στο δεξί πόδι, άφησε τον Εντέν Αζάρ εκτός των υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Τσέλσι έναντι εκατό εκατομμυρίων ευρώ, θέλει να δικαιολογήσει την μεγάλη επένδυση που έκανε η Βασίλισσα επάνω του και θα το επιχειρήσει στα καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League.

Στις προπονήσεις, πάντως, δείχνει πολύ κεφάτος, σημειώνει καταπληκτικά γκολ και αποσπά το χειροκρότημα των συμπαικτών του. Όλα δείχνουν ότι ο Αζάρ θα επιστρέψει στην δράση, ύστερα από τρίμηνη απουσία, στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος (16/02, 22:00) με την Θέλτα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα