Ινιέστα: «Έπρεπε να σεβαστεί τον Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα»

Ινιέστα: «Έπρεπε να σεβαστεί τον Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα»

Κώστας Ζάλιαρης
Ινιέστα: «Έπρεπε να σεβαστεί τον Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Αντρές Ινιέστα θεωρεί κακούς τους χειρισμούς της Μπαρτσελόνα στο θέμα του προπονητή και τόνισε πως η ομάδα επέδειξε ασέβεια στον κόουτς με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Τσάβι...

Serie A: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο άλλοτε χαφ των «μπλαουγκράνα» και νυν άσος της Βίσελ Κόμπε στην Ιαπωνία, δεν γινόταν να μην έχει ασχοληθεί με τις εξελίξεις στην ομάδα η οποία τον ανέθρεψε ποδοσφαιρικά και με την οποία γεύτηκε κάθε επιτυχία που θα μπορούσε.

Οι επαφές με τον Τσάβι δεν είναι κρυφές, εκείνος προτιμά να περιμένει αρχικά το καλοκαίρι για να δει τι μπορεί να κάνει, η Μπαρτσελόνα ξεκάθαρα φαίνεται πως πλέον δεν στηρίζει τον Βαλβέρδε και ο Ινιέστα ανέφερε:

«Είναι κακοί οι χειρισμοί της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να σέβεσαι τον προπονητή σου γιατί αυτές οι κινήσεις προκαλούν ενόχληση και λύπη. Είναι πολύ αδύναμη πλέον η θέση του Βαλβέρδε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα