Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτη σε αποβολές στην La Liga! (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτη σε αποβολές στην La Liga! (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτη σε αποβολές στην La Liga! (vid)

bet365

Η Βασίλισσα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στην Εσπανιόλ με 10 παίκτες και έφτασε τις 4 αποβολές μέσα στην σεζόν, γεγονός που την κατατάσσει στην κορυφή της χθεσινής λίστας.

Ήταν ένα ακόμα «one man show» του Καρίμ Μπενζεμά. Αν δεν ήταν και ο Ντιέγκο Λόπες στην εστία για την Εσπανιόλ, ίσως ο Γάλλος να μετρούσε παραπάνω τέρματα, ωστόσο και πάλι, πρωταγωνιστεί για την ομάδα του τόσο σε γκολ (11) όσο και σε ασίστ (5).

Η Ρεάλ Μαδρίτης «συγκατοικεί» στο ρετιρέ της La Liga με την Μπαρτσελόνα στους 34 βαθμούς, ωστόσο έχει και ένα ρεκόρ που σπάνια διαπιστώνεται σε πρωτοπόρο ομάδα.

Το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν είναι πρώτο σε αποβολές, καθώς μετά την χθεσινή τιμωρία του Φερλάν Μεντί στο 85ο λεπτό, έφτασε αισίως τις τέσσερις, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Ισπανία.

Ο πρώτος που μπήκε φέτος στη λίστα ήταν ο Λούκα Μόντριτς από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος (3-1 κόντρα στην Θέλτα), εξαιτίας του τάκλιν που έκανε στον Ούγκο Μάγιο και χρειάστηκε η επέμβαση του VAR για να παρθεί η απόφαση.

Έπειτα, ο όχι και τόσο αγαπημένος της κερκίδας Γκάρεθ Μπέιλ, την τρίτη αγωνιστική. Κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-2) ο Ουαλός οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με δύο κίτρινες κάρτες.

Τρίτο «θύμα» στην σχετική λίστα ήταν ο 23χρονος αμυντικός Αλβάρο Οδριόθολα, ο οποίος με δύο κίτρινες κάρτες (19’ και 74’) συνέβαλε στην ήττα των Μαδριλένων στο «Σαν Μοά».

Επομένως, ο Ζινεντίν Ζιντάν πλέον, μετά και την αποβολή του Μεντί, καλείται να βρει λύση για τον αριστερό άκρο της άμυνας στην επόμενη εκτός έδρας αγωνιστική με τη Βαλένθια, όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο καθαρόαιμο αριστερό μπακ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα