Μπαρτομέου για Μέσι και Βαλβέρδε

Μπαρτομέου για Μέσι και Βαλβέρδε

Gazzetta team
Μπαρτομέου για Μέσι και Βαλβέρδε

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είπε ότι ο Αργεντίνος θα μείνει για πάντα, ο προπονητής μάλλον θα φύγει και ο στόχος είναι το τρεμπλ.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε στο Raio Catalunya και σε ερώτηση για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και αν ανησυχεί για κάτι, απάντησε: «Πιστεύω ότι θα είναι εδώ μέχρι την τελευταία μέρα της καριέρας του. Δεν αμφιβάλω ότι έτσι θα γίνει και θα σταματήσει όταν θέλει. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και της ιστορίας, μια μέρα θα ανακοινώσει το αντίο του στο ποδόσφαιρ. Μέχρι τότε, θα του προσφέρουμε όλα τα συμβόλαια που επιθυμεί».
Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πάντως, τα λόγια του προέδρου δεν είναι ήταν τόσο δυνατά... «Πέρασαν πολλοί προπονητές από εδώ. Ολοι πολύ σοβαροί. Η ευθύνη είναι τεράστια, εδώ σου ζητείται να κατακτήσεις τα πάντα. Ή τα παίρνεις όλα ή δεν είναι καλή σεζόν. Ο Βαλβέρδε έχει συμβόλαιο ως το 2021, αλλά την άνοιξη υπάρχει μια οψιόν ότι μπορούμε να αποφασίσουμε να μη συνεχίσουμε μαζί. Αυτό το κάνουμε με όλους τους προπονητές. Θα το αποφασίσει αυτός ή εμείς. Τρία χρόνια θα μπορούσαν να είναι αρκετά για αυτόν. Θα δούμε», είπε ο Μπαρτομέου, καταλήγοντας με την επισήμανση ότι ο στόχος είναι το τρεμπλ.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα