Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν αποχαιρέτησε επισήμως την Ατλέτικο (vid)

Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν αποχαιρέτησε επισήμως την Ατλέτικο (vid)

bet365

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αφού ενημέρωσε τη διοίκηση και τον Σιμεόνε ότι έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, ανέβασε στο Twitter των Ροχιμπλάνκος αποχαιρετιστήριο βίντεο. Η ρήτρα του πέφτει από τα 200 εκατ. ευρώ, στα 120 εκατ. την 1η Ιουλίου.

Πέρσι το καλοκαίρι, αμέσως μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Αντουάν Γκριεζμάν έστησε ολόκληρο live show, για να ανακοινώσει την απρόσμενη απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα και να παραμείνει στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, από τα μέσα της φετινής σεζόν και έπειτα, τα σχετικά δημοσιεύματα γίνονταν όλο και πιο πειστικά, τα οποία έγραφαν ότι το έχει μετανιώσει και το ερχόμενο καλοκαίρι θα μετακόμιζε τελικά στο “Καμπ Νόου”, κάτι που τελικά συνέβη με κάθε επισημότητα. Στο Twitter της της η Ατλέτικο ανέβασε την είδηση και αμέσως μετά ένα βίντεο του παίκτη, ο οποίος ευχαστεί και αποχαιρετά το -σε λίγο καιρό- πρώην club του.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης, ο Γάλλος επιθετικός συναντήθηκε με τη διοίκηση και τον Ντιέγο Σιμεόνε, στους οποίους ανακοίνωσε την αμετάκλητη απόφασή του να φύγει, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την Μπάρτσα. Η Ατλέτικο δεν έχει λόγο στη μεταγραφή, καθώς οι Μπλαουγκράνα θα πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Αυτή ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 200 εκατ. ευρώ, αλλά από την 1η Ιουλίου θα μειωθεί -βάσει συμφωνίας- στα 120 εκατ. (σ.σ.: το 20% του ποσού θα πάει στη Σοσιεδάδ).

Επομένως, η εμφάνισή του το Σάββατο στο εκτός έδρας ματς με τη Λεβάντε θα είναι και η τελευταία με τους Ροχιμπλάνκος, τους οποίους έχει υπηρετήσει από to 2014 σε 252 αγώνες, σκοράροντας 133 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα