Το εντυπωσιακό κορεό που ετοιμάζουν για το clasico (vid)

Το εντυπωσιακό κορεό που ετοιμάζουν για το clasico (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το εντυπωσιακό κορεό που ετοιμάζουν για το clasico (vid)

bet365

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να στείλουν το μήνυμά τους στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο με το κορεό που θα παρουσιάσουν στο clasico με τη Ρεάλ στο «Καμπ Νόου» την προσεχή Κυριακή.

Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «μπλαουγκράνα», με τον Μέσι τραυματία, υποδέχονται τη Ρεάλ που πλέον δεν έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της και αυτό θα είναι το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι δίχως τους δύο παγκόσμιους αστέρες, από τον Δεκέμβρη του 2007.

Το μεσημέρι της Κυριακής, το κορεό που θα εμφανιστεί και θα σκεπάσει κάθε άκρη του «Καμπ Νόου» θα έχει το μήνυμα: «Δίνουμε χρώμα στο ποδόσφαιρο», με τους οπαδούς του καταλανικού συλλόγου να τονίζουν τη σημασία και τη σπουδαιότητα που έχει για το άθλημα το μεγάλο αυτό ντέρμπι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα