Κουρτουά και Ομπλακ περιμένουν την Ρεάλ

Gazzetta team
Κουρτουά και Ομπλακ περιμένουν την Ρεάλ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ξανά να πάρει έναν keeper παγκόσμιας κλάσης και οι Τιμπό Κουρτουά και Γιαν Ομπλακ περιμένουν τηλεφώνημα από το Bernabeu.

Με 4 κατακτήσεις Champions League τα τελευταία 5 χρόνια, ο Κέιλορ Νάβας δεν είναι ένας τερματοφύλακας στον οποίο μπορείς να χρεώσεις κάτι, όμως μετά την αποχώρηση του Ζιντάν, έχασε πόντους στο Bernabeu. Αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ της As, όπως και ότι η Ρεάλ πηγαίνει πλέον για έναν keeper μεγάλης κλάσης και αφού δεν μπορεί να πάρει τον Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει πλέον δύο χειροπιαστούς στόχους. Ο Κουρτουά έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Τσέλσι και ίσως είναι πιθανό να αποχωρήσει με λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή ο Ομπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ρήτρα 100 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια. Οποια και αν είναι η εξέλιξη, η Ρεάλ βγαίνει δυνατά στη μεταγραφική για να αγοράσει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην πιάτσα και εκείνοι γουστάρουν να φορέσουν τα γάντια της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα