Μπενζεμά: «Δεν τραγουδάω τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας γιατί προτρέπει σε πόλεμο»

Gazzetta team
Μπενζεμά: «Δεν τραγουδάω τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας γιατί προτρέπει σε πόλεμο»

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας, ενώ εξήγησε επίσης τον λόγο που βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Γάλλος φορ μίλησε στο Vanity Fair και σχολίασε ότι οι εφημερίδες χρειάζεται κάτι να πουλήσουν όταν ασχολούνται μαζί του.

«Οι μεγάλοι παίκτες πάντα βρίσκονταν στο στόχαστρο γιατί οι εφημερίδες χρειάζεται να πουλήσουν», υπογράμμισε ο Μπενζεμά, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε για ποιον λόγο δεν τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας πριν τα παιχνίδια.

«Προτρέπει σε πόλεμο και αυτό δεν μου αρέσει», επισήμανε ο Μπενζεμά, ο οποίος ευχαρίστησε και τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μετά τη μία μέρα που πέρασα στη φυλακή, γύρισα στενοχωρημένος και ο Φλορεντίνο με περίμενε στο προπονητικό κέντρο. Με υποστηρίζει και είναι πάντα μαζί μου και στις καλές και στις κακές στιγμές. Είναι σαν οικογένεια για μένα», είπε ο Μπενζεμά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα