Λεβάντε - Ρεάλ 2-2

Λεβάντε - Ρεάλ 2-2

Gazzetta team
Λεβάντε - Ρεάλ 2-2

bet365

H Λεβάντε επανέφερε τη Ρεάλ στην φετινή άσχημη πραγματικότητα, αφού με γκολ του Πατσίνι στο 89' απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2! Στο -18από την κορυφή οι Μαδριλένοι.

Ανώμαλη προσγείωση στη Βαλένθια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έπειτα από δυο μεγάλες νίκες (11 τέρματα) αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβάντε. Oι Μαδριλένοι ήταν κακοί, ο Χουάν Μουνίθ δε ρίσκαρε να παίξει με δυο επιθετικούς και δικαιώθηκε στο 89' με το γκολ του Πατσίνι. Ανάσα για τους γηπεδούχους, στο -18 από την κορυφή η «Βασίλισσα».

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Ράμος πήρε την κεφαλιά, ο Μπενζεμά... μπέρδεψε τον Οϊερ και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Μάλιστα, ο αρχηγός της Βασίλισσας έγραψε ιστορία, αφού είναι ο μοναδικός αμυντικός που βρίσκει δίχτυα σε 14 διαδοχικές σεζόν στη La Liga. Οι Μαδριλένοι είχαν τον έλεγχο, πίεζαν αλλά τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Μπενζεμά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αντίθετα, η Λεβάντε στην πρώτη ευκαιρία της βρήκε δίχτυα. Ο Μοράλες έφυγε υπέροχα στην πλάτη της άμυνας, ο Νάβας έδιωξε υπέροχα, ο Βαράν δεν μπόρεσε να πάει άμεσα στον Μπόατενγκ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι το πίστεψαν στην επανάληψη και στο 57' βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Νάβας με δόση τύχης νίκησε τον Λέρμα! Ο Κριστιάνο ήταν σκιά του εαυτού του, ο Μπέιλ ήταν... εκτός, με τον Ισκο να παίρνει τη θέση του Ουαλού! Οι Μαδριλένοι πίεσαν, αλλά στο 75' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα. Ο Μπενζεμά σε πρώτη φάση δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, ενώ την κεφαλιά του Ράμος έδιωξε εντυπωσιακά ο Οϊερ. Από την άλλη πλευρά, ο Μουνίθ ρίσκαρε βλέποντας τη Ρεάλ να βγαίνει στην επίθεση χωρίς να καλύπτει την άμυνα και πέρασε τον Πατσίνι στο ματς.

Ωστόσο, στο 81' η Βασίλισσα πήρε προβάδισμα... χάρη στη γκάφα του Ποστίγο. Ασχημο το γύρισμα του Ισπανού, το εκμεταλλεύθηκε ο Μπενζεμά και από την πάσα του ο Ισκο πέτυχε το 2-1! Ο Ζιντάν έβγαλε από το ματς τον Κριστιάνο, η Λεβάντε τα έπαιξε όλα για όλα και στο 89΄ο Μουνίθ δικαιώθηκε. Ο Πατσίνι με άψογο πλασέ, άνοιξε λογαριασμό διαμορφώνοντας το 2-2.

Λεβάντε: Οϊερ, Κόκε, Λούνα, Ποστίγο, Ρόμπερ, Ντουκουρέ, Μοράλες, Λούκιτς, Λέρμα (68' Μαρτί), Λόπεθ (77' Πατσίνι), Μπόατενγκ (60' Τζέισον)

Ρεάλ: Νάβας, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος (90' Βάθκεθ), Καζεμίρο, Ρονάλντο (82' Ασένσιο), Μπενζεμά, Μπέιλ (66' Ισκο)

Леванте - Реал Мадрид. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα