Σεβίλλη – Μπέτις 3-5

Gazzetta team
Σεβίλλη – Μπέτις 3-5

bet365

Οι Πράσινοι που δεν νικούσαν στο ντέρμπι από το 2012, έβαλαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους πέντε γκολ στο «Πιθχουάν» (3-5) και κατέστρεψαν το ντεμπούτο του Μοντέλα.

Είχε γίνει η πελάτισσα της πόλης. Από το 2012 κάθε φορά η Σεβίλλη της έριχνε... καρπαζιές, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Ηρθε η στιγμή όμως να πανηγυρίσουν και μάλιστα με τρελό τρόπο οι Πράσινοι. Η Μπέτις έκανε τρομερό διπλό, ταπεινώνοντας τους αντιπάλους της με 3-5 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Τα άσχημα για τους γηπεδούχους ξεκίνησαν μόλις στα 22 δευτερόλεπτα. Ο Φαμπιάν χτύπησε με το ταχύτερο γκολ στην ιστορία της ομάδας του σε ντέρμπι και με την κεφαλιά του Φεδάλ (22') η Μπέτις για πρώτη φορά κόντρα στην Σεβίλλη έβαλε δύο τέρματα στα πρώτα 22 λεπτά. Ενδιάμεσα (13') ο Μπεν Γιεντέρ είχε ισοφαρίσει επίσης με το κεφάλι.

Με το ίδιο τ΄ροπο μπήκαν και τα τρία γκολ των γηπεδούχων (40' Κιέρ, 67' Λενγκλέ). Ωστόσο, η Μπέτις έπαιξε πραγματικά μπαλάρα και υπήρχαν φορές που έκρυψε το τοπι. Ειδικά στο 2-3 από τον Μπουρχίσι χάζεψαν τους αντιπάλους από τις πολλές πάσες. Σέρχιο Λεόν (65') και Τέγιο (95') ολοκλήρωσαν τον ιστορικό θρίαμβο με αντεπιθέσεις, καταστρέφοντας το ντεμπούτο του Βιτσέντσο Μοντέλα στον πάγκο των Σεβιγιάνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα