Λαπόρτα: «Η Μπαρτσελόνα δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές!»
Μεταγραφές... τέλος για την Μπαρτσελόνα! Τι και αν είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και στα μέσα του μεταγραφικού παζαριού; Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας έκανε γνωστό πως η ομάδα δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης.
Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξής του στη Mundo Deportivo, ο Τζοάν Λαπόρτα τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν το ρόστερ που χρειάζονται ενόψει της νέας σεζόν, ενώ επιθυμία του Χάνσι Φλικ είναι να «ανεβάσει» ποδοσφαιριστές από την Β΄ομάδα της Μπάρτσα. Ακόμη, πρόσθεσε πως δύσκολα θα γίνει και κάποια «μεγάλη» πώληση, εννοώντας αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή-βαρόμετρο για την ομάδα, καθώς στόχος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων μέσω μείωσης μισθών.
Αν αυτό επιτευχθεί, τότε η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στον «κανόνα 1:1» και δεν θα έχει πρόβλημα με τις εγγραφές ποδοσφαιριστών, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν. Τέλος, ανέφερε πως άπαντες εντός του κλαμπ επιθυμούν την κατάκτηση του Champions League.
Δείτε Επίσης
Κουντέ: Ανανεώνει στη Μπαρτσελόνα έως το 2030entrevista exclusiva en @mundodeportivo
🏆 Laporta: "Los jugadores quieren la Champions"@sergisoleMD 🤝 @Aparicio_L https://t.co/RwXSFCrnoh— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) July 25, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

