Μπαρτσελόνα: Όταν πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα της Εσπανιόλ, προκαλώντας οργή των φιλάθλων (vid)

Επιμέλεια:  Μανώλης Μακρόπουλος
ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Απόψε (15/5, 22:30) η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο της La Liga στην έδρα της Εσπανιόλ, όπως συνέβη πριν 2 χρόνια, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο!

Την πρώτη από τις τρείς ευκαιρίες για -μαθηματική- κατάκτηση της φετινής La Liga έχει απόψε (15/5, 22:30) η Μπαρτσελόνα, η οποία φιλοξενείται από την Εσπανίολ, στο «μισητό» ντέρμπι της Βαρκελώνης για την 36η αγωνιστική.

Οι «μπλαουγκράνα» μετά την αγχωτική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στις καθυστερήσεις επί της Μαγιόρκα (2-1), θέλουν το τρίποντο στην έδρα της «μισητής» αντιπάλου, έτσι ώστε να πανηγυρίσουν το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Αν αυτό συμβεί, τότε δεν αποκλείεται να επαναληφθούν σκηνικά... 2023! Τότε που το σύνολο του Τσάβι επικράτησε με 2-4 της Εσπανίολ, εξασφαλίζοντας τον τίτλο 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, οι παίκτες της Μπάρτσα πανηγύρισαν στο κέντρο του γηπέδου, με τους φίλους της Εσπανιόλ να μην αντέχουν το θέαμα και να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο, χαρίζοντας πρωτοφανή σκηνικά!

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

 

Πάντως, ακόμη και αν δεν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα θα έχει δύο ακόμη match ball τίτλου, απέναντι σε Βιγιαρεάλ (εντός, 18/5) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (εκτός, 25/5).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα