Μπαρτσελόνα, Τσάβι: «Ξέρετε ήδη ότι η απόφαση δεν ήταν δική μου, ήταν άνωθεν»

Μπαρτσελόνα, Τσάβι: «Ξέρετε ήδη ότι η απόφαση δεν ήταν δική μου, ήταν άνωθεν»

Newsroom
xavi_barcelona

bet365

Ο Τσάβι ανακοίνωσε στο σταφ του, πριν από την προπόνηση, την απόφαση του συλλόγου να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ θέλησε να εξηγήσει προσωπικά στην ομάδα τους λόγους για τους οποίους δεν θα καθίσει τελικά στον πάγκο την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα κάλεσε όλα τα αποδυτήρια μαζί πριν την προπόνηση, για να ανακοινώσει το αντίο του.

Σύμφωνα με τα ισπανική media, το έκανε με ηρεμία, συνοδευόμενος από όλο το επιτελείο του, κι έδειξε πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φέρει εις πέρας το έργο του. Τα πρώτα του λόγια ήταν να τονίσει ότι είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που πήρε, αλλά ότι την αποδέχεται σκεπτόμενος πάνω απ' όλα τον σύλλογο: «Είναι ο σύλλογος της ζωής μου, θα τον κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου και το πιο σημαντικό ήταν να τα πάω καλά» .

Ο προπονητής, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τους παίκτες του για τη δουλειά και την υπευθυνότητά τους: «Είναι αλήθεια ότι φέτος τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά κρατάω ότι προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, παλεύοντας με όλους και εναντίον όλων».

Ομοίως, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι, αν και στα τέλη Ιανουαρίου αποφάσισε ότι το καλύτερο για τον σύλλογο ήταν να ανακοινώσει την παραίτησή του, η απόφαση να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν αποφασίστηκε εντελώς μονομερώς από τον σύλλογο: «Τώρα ξέρετε ότι η απόφαση δεν ήταν δική μου, αλλά των παραπάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα