Μπάρκας: «Ο τερματοφύλακας που ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα της Σεβίλλης»

Μπάρκας: «Ο τερματοφύλακας που ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα της Σεβίλλης»

Μπάρκας

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Βασίλη Μπάρκα να είναι στην ατζέντα των ανθρώπων της Σεβίλλης που αναζητούν στην αγορά έναν τερματοφύλακα που ταιριάζει στα αγωνιστικά και οικονομικά «θέλω» των Ανδαλουσιανών. 

Η Mundo Deportivo, στο ρεπορτάζ της για το θέμα «τερματοφύλακας στη Σεβίλλη αναφέρει πως ο 29χρονος πορτιέρε Βασίλης Μπάρκας είναι στη λίστα του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Βίκτορ Όρτα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως:

«Η Σεβίλλη πρόκειται να ανανεώσει τον Όριαν Νίλαντ ο οποίος είχε υπογράψει μόνο για έναν χρόνο. Όμως, τα σχέδια του συλλόγου της Ανδαλουσίας περιλαμβάνουν την αναζήτηση για την αγορά μια "οικονομικής" λύσης για να ανταγωνιστεί τον Νορβηγό.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα, έχει αρκετούς τερματοφύλακες στην ατζέντα του. Κάποια ονόματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όπως ο είναι ο Βέλγος Καένα Καστέλς, ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στη Βόλφσμπουργκ.

Ένας από αυτούς που ταιριάζουν στις οικονομικές παραμέτρους της Σεβίλλης είναι ο Έλληνας Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος στα 29 του παίζει στην Ουτρέχτη, αλλά το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Είναι έμπειρος και διεθνής με την Ελλάδα, και πήγε στην Ολλανδία από τη Σέλτικ της Σκωτίας, η οποία ήταν η πρώτη του περιπέτεια εκτός της χώρας του αφού πέρασε από τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα