Δουβίκας: «Σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τη Θέλτα»

Δουβίκας: «Σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τη Θέλτα»

Newsroom
Tasos Douvikas

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο ο Τάσος Δουβίκας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από τη Θέλτα λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής που έχει.

Πιθανή φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Τάσου Δουβίκα από τη Θέλτα. Παρά τα 10 γκολ που έχει σκοράρει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Βίγκο και σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ισπανία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «elgoldigital», ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του Δουβίκα με τη Θέλτα τον έχουν βάλει σε σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα. Παρά την επιθυμία των οπαδών της Θέλτα να δουν τον Δουβίκα να παίζει περισσότερο, ο Έλληνας επιθετικός δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ράφα Μπενίτεθ, ενώ η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ούτε με τον Κλαούντιο Γκιραλντέθ.

Ο Δουβίκας έχει μετρήσει φέτος 30 συμμετοχές με τη Θέλτα στην La Liga και το Copa del Rey μετρώντας 10 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα στο Κύπελλο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τα 6 γκολ που πέτυχε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα