Γιαμάλ: Το παιδί που ονειρεύεται να φορέσει το «10» στη Μπαρτσελόνα

Γιαμάλ: Το παιδί που ονειρεύεται να φορέσει το «10» στη Μπαρτσελόνα

Γιαμάλ

bet365

Το παιδί θαύμα της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, ονειρεύεται το νούμερο 10, αριθμό που έχει συνδεθεί στη σύγχρονη ιστορία του κλαμπ με τον goat, Λιονέλ Μέσι.

Το νούμερο 10 στη Μπαρτσελόνα είναι «βαρύ». Δεν το φοράει ο οποιοσδήποτε και οπωσδήποτε για να το κληρονομήσει κάποιος πρέπει να έχει κάτι το πολύ ξεχωριστό.

Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει αυτές τις περγαμηνές και δείχνει πως όλο το μέλλον είναι μπροστά του για να συνδέσει το όνομά του με τη Μπάρτσα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε από την Mundo Deportivo, για την προοπτική να αγωνίζεται με το νούμερο 10 (σ.σ. σήμερα έχει το 27) ο νεαρός μεσοεπιθετικός απάντησε:

«Ο Ανσού Φατί έχει το νούμερο 10, αλλά στο τέλος δεν θα είναι εδώ, θα αποτελούσε πηγή υπερηφάνειας το να το πάρω εγώ. Είναι το όνειρο κάθε παιδιού το νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα. Κανείς σ' αυτόν τον κόσμο δεν θα έλεγε "όχι", αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να διαχειριστεί ο σύλλογος».

Μάλιστα ο Γιαμάλ, ακολουθεί τις διατροφικές συνήθειες που είχε ο Μέσι όσο ήταν στους μπλαουγκράνα. Συγκεκριμένα, έχει βάλει στο μενού του περισσότερο ψάρι αντί για κρέας.

«Εχω πάρει περίπου 4 κιλά και δύο δύο εκατοστά σε ύψος το 2024. Τώρα είμαι 1,81. Παλαιότερα έβγαινα με τους φίλους μου και έτρωγα ό,τι ήθελα, τώρα ακολουθώ τις συμβουλές του συλλόγου και πίνω πολύ νερό. Προσπαθώ να τρώω περισσότερο ψάρι, γιατί προηγουμένως έτρωγα κρέας».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα