Άντερ Ερέρα: «Ήταν αναπόφευκτο ότι ο Μπαπέ θα κατέληγε στον μεγαλύτερο σύλλογο στην ιστορία του ποδοσφαίρου» (vid)

Newsroom
ερέρα

bet365

Ο ποδοσφαιριστής της Μπιλμπάο, που συνεργάστηκε με τον Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιλά ήδη με απόλυτη βεβαιότητα για τη μελλοντική ομάδα του Γάλλου!

Ο Άντερ Ερέρα πέρασε τρεις σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2019 και μοιράστηκε τα ίδια αποδυτήρια με παίκτες - θρύλους όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Νεϊμάρ, ο Τιάγκο Σίλβα αλλά και ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος φορούσε ήδη δύο σεζόν τη φανέλα των Παριζιάνων όταν ο Ερέρα έφτασε στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Με την εβδομάδα του τελικού του Copa del Rey, η Μπιλμπάο θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρώτο της κύπελλο από το 1984, κι ο Ερέρα σε συνέντευξή του στο «El Chiringuito», εκτός από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα, μίλησε και για τον Μπαπέ με τον οποίο είχε πάντοτε καλές σχέσεις και εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την επόμενη «μέρα» του Γάλλου σταρ. «Τον βλέπω στη Μαδρίτη, φυσικά. Αργά ή γρήγορα οι δρόμοι επρόκειτο να συναντηθούν. Ήταν αναπόφευκτο ότι ο Μπαπέ θα κατέληγε στον μεγαλύτερο σύλλογο του ιστορία του ποδοσφαίρου».

«Είμαι παίκτης της Σαραγόσα, έχω παίξει για Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το αυτονόητο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορίά, πρέπει να συνδεθούν με τον καλύτερο σύλλογο στην ιστορία και αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».

Το τέλος της σαπουνόπερας: Μπαπέ;

Ο Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζει χωρίς να σχολιάζει το μέλλον του αν και όπως ξεκαθάρισε θα έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του πριν το Euro της Γερμανίας. Την ίδια στιγμή βέβαια ήδη αρκετοί παίκτες όπως ο Τσουαμενί ή τώρα ο Ερέρα αφήνουν να εννοηθεί ότι η άφιξη του Γάλλου σταρ θα είναι στα λευκά της Ρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα