Λαπόρτα: «Αυτό που κάνει το Real Madrid TV είναι ντροπή»

Newsroom
Λαπόρτα: «Αυτό που κάνει το Real Madrid TV είναι ντροπή»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα πιστεύει ότι η Ρεάλ μέσω του Real Madrid TV νοθεύει τον ανταγωνισμό και αναγνωρίζει ότι η σχέση με τον σύλλογο της Μαδρίτης «δεν είναι καλή».

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Mundo Deportivo», δεν διστάζει να χαρακτηρίσει «επαίσχυντο» αυτό που κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης ασκώντας πίεση στους διαιτητές μέσω του τηλεοπτικού της καναλιού γιατί, κατά τη γνώμη του, επιδιώκουν να επηρεάσουν και να νοθεύσουν τον ανταγωνισμό!

«Είμαι ακόμα θυμωμένος και αγανακτισμένος γιατί αυτό που κάνει η τηλεόραση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ντροπή», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών κατανοεί ότι το περιστατικό είναι αρκετά σοβαρό για να παρέμβουν οι ρυθμιστικές αρχές του ποδοσφαίρου, όπως η LaLiga. «Αυτό πραγματικά επηρεάζει, προσπαθώντας κάθε εβδομάδα, κάθε δύο με τρεις».

Είναι πεπεισμένος δε ότι αν η Μπαρτσελόνα έκανε παρόμοια βίντεο «θα μας είχαν ήδη ποινικοποιήσει και τιμωρήσει».

Ο Λαπόρτα αναγνωρίζει ότι η σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή λόγω του ζητήματος της διαιτησίας και της εμπλοκής τους στην «υπόθεση Νεγκρέιρα».

«Αυτό που κάνει είναι μια παρεκτροπή. Ζήτησε να παραταθεί η έρευνα, ενώ δεν υπάρχει τίποτα. Αυτό που υπήρχε εδώ ήταν τεχνικές συμβουλές διαιτητών και με αναφορές και βίντεο ως αποδεικτικά στοιχεία. Αυτό που θέλουν είναι να το κρατήσουν ζωντανό για να πουν ότι η Μπάρτσα προσπαθεί να επηρεάσει τους διαιτητές όταν αυτό κάνουν οι ίδιοι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα