Λαπόρτα: «Δεν ζηλεύω τη Ρεάλ για τον Μπαπέ, θα διαταράξει τα αποδυτήρια»

Νίκος Κικίδης
Λαπόρτα

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, υποστήριξε πως δεν ζηλεύει τη Ρεάλ για την πιθανή υπογραφή του Μπαπέ και πέταξε τη... σπόντα του για την παρουσία του στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμη μεγάλο «όπλο» στο ρόστερ της δίπλα στους Βινίσιους και Μπέλινγκχαμ με την υπογραφή του Κιλιάν Μπαπέ, όμως στη Μπαρτσελόνα δεν... τρομάζουν.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζοάν Λαπόρτα, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς κριτίκαρε την πιθανή μεταγραφή του Γάλλου στη Βασίλισσα!

Σε ερώτηση από τη «Mundo Deportivo» για το αν ζηλεύει που η Ρεάλ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα έδωσε ξεκάθαρη απάντηση και πρόσθεσε πως μια τέτοια μεταγραφή μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

«Όχι δεν ζηλεύω τη Ρεάλ. Καθόλου. Εξάλλου δεν γνωρίζω αν θα τον υπογράψουν ή όχι. Θα δούμε. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα υπάρξει πρόβλημα εκεί. Πρέπει να πουλήσεις έναν παίκτη εφόσον πάρεις τον Μπαπέ, σωστά; Διότι παίζουν πολλοί στην ίδια θέση. Και μιλώντας για τα νούμερα που έχουν γραφτεί, νομίζω ότι θα διαταραχθούν τα πράγματα. Αυτό δεν είναι δώρο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον εμπλουτισμό της κουβέντας Ρεάλ και Μπαπέ - σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο - έχουν συμφωνήσει ήδη για τον μισθό του που θα κυμαίνεται σε παρόμοιο ποσό με εκείνο που λαμβάνουν οι Μπέλινγκχαμ και Βινίσιους (κοντά στα 10 εκατ. ευρώ ανά έτος), ενώ θα προστεθεί και ένα μπόνους υπογραφής που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ και θα διαμοιραστεί σε βάθος πενταετίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα