Ρουμπιάλες: Η Εισαγγελία ζήτησε τη σύλληψη του πρώην προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας

Ρουμπιάλες: Η Εισαγγελία ζήτησε τη σύλληψη του πρώην προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας

rubiales_piers_morgan

bet365

Η Εισαγγελία της Ισπανίας ζήτησε τη σύλληψη του πρώην προέδρου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος κατηγορείται για οικονομικές παρατυπίες.

Εξελίξεις μετά την έρευνα της Κεντρικής Επιχειρησιακής Μονάδας της πολιτικής αστυνομίας στα γραφεία της ισπανικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με την «Onda Cero» η Εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του πρώην προέδρου της RFEF, Λουίς Ρουμπιάλες, όπως και για ακόμα έξι κατηγορούμενους, οι οποίοι έχουν ήδη συλληφθεί, αναφορικά με οικονομικά εγκλήματα.

Ο Ισπανός παραιτήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου λόγω της πολύκροτης υπόθεσης του μη συναινετικού φιλιού στην διεθνή Ισπανίδα Ερμόσο, για το οποίο διώκεται ποινικά. Ο 46χρονος βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία, από την οποία αναμένεταινα εκδοθεί στις ισπανικές Αρχές.

Οι έφοδοι που έγιναν στην Ομοσπονδία και στο σπίτι του Ρουμπιάλες στη Γρανάδα εντάσσονται στο πλαίσιο έρευνας που συνδέεται με φερόμενες εγκληματικές πράξεις που σχετίζονται με διαφθορά σε επιχειρήσεις, αθέμιτη διοίκηση και ξέπλυμα χρήματος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα