Μπαρτσελόνα: Ο Ζοάο Κανσέλο αποκάλυψε που θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του

Newsroom
Joao Cancelo

bet365

Ο Ζοάο Κανσέλο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport την επιθυμία του να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν.

Μετά από έναν ατελέσφορο δανεισμό στη Μπάγερν Μονάχου πέρυσι, ο Ζοάο Κανσέλο εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν. Ο Πορτογάλος δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του στη Βαρκελώνη αφού σημείωσε 3 γκολ και έδωσε 4 ασίστ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων 28 ως βασικός.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport πριν από αυτό το ματς κόντρα στη Νάπολι για την πρόκριση στους «8» του Champions League, αναφέρθηκε στο μέλλον του, δεδομένου ότι ο δανεισμός του λήγει στο τέλος της σεζόν. «Είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον μου, αλλά θα ήθελα να συνεχίσω στη Μπαρτσελόνα».

Μίλησε επίσης για τη δύσκολη σεζόν των Μπλαουγκράνα. «Ήταν μια πολύ περίπλοκη χρονιά. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος. Ο προπονητής είπε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν, η ομάδα είχε τα πάνω και τα κάτω της… Η δυναμική ήταν περίπλοκη, αλλά το ποδόσφαιρο πάντα σου δίνει την ευκαιρία να λυτρωθείς. Μια νίκη ενάντια στη Νάπολι θα μας επέτρεπε να λυτρωθούμε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα