Μπαρτσελόνα: Ο Λουίς Ενρίκε πρώτη προτεραιότητα για τον πάγκο

Μπαρτσελόνα: Ο Λουίς Ενρίκε πρώτη προτεραιότητα για τον πάγκο

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Ο Λουίς Ενρίκε πρώτη προτεραιότητα για τον πάγκο

bet365

Σύμφωνα με τo Cadena Ser, ο Ντέκο, αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, καθιστά τον Λουίς Ενρίκε, νυν προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, φαβορί για να αναλάβει τη θέση του Τσάβι το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Τσάβι ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το «Cadena Ser», ο Ντέκο αθλητικός διευθυντής του καταλανικού συλλόγου, έχει θέσει ως προτεραιότητα τον Λουίς Ενρίκε για τη θέση!

Ο Ισπανός προπονητής έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025 (θυμίζουμε ανέλαβε τους πρωταθλητές Γαλλίας πέρυσι το καλοκαίρι).

Είναι ωστόσο ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά την Μπάρτσα, αγωνίστηκε με τη φανέλα της το 1996-2004 και κάθισε στον πάγκο από το 2014 ως το 2017. Είναι μάλιστα ο τελευταίος προπονητής που κατέκτησε το Champions League, το 2015, με τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Αντρές Ινιέστα και... Τσάβι.

Ο γεννημένος στη Χιχόν τεχνικός είχε κατακτήσει εννέα τίτλους με τους «μπλαουγκράνα» και υπέγραψε ένα από τα πιο ηχηρά κατορθώματα στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου: την επιστροφή απέναντι στην νυν ομάδα του Παρί το 2017.

Αυτή τη στιγμή, μια πιθανή επιστροφή στην Καταλονία το επόμενο καλοκαίρι βρίσκεται μόνο στο στάδιο των εικασιών, ενώ ο αριθμός των υποψηφίων για τη θέση παραμένει σημαντικός.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα