Ζιντάν: «Θα επιστρέψω στους πάγκους»

Ζιντάν: «Θα επιστρέψω στους πάγκους»

Newsroom
Ζιντάν: «Θα επιστρέψω στους πάγκους»

bet365

Ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος με άλλα πράγματα, αλλά θέλει να επιστρέψει στην προπονητική όταν λάβει μια πρόταση που του ταιριάζει.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκλεισε το κεφάλαιο: Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούνιο του 2021. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, ο θρυλικός Ζιζού δεν έχει ξανακάτσει σε κανένα πάγκο και περιμένει την ευκαιρία που θα τον γεμίζει πραγματικά.

Το όνειρό του ήταν να προπονήσει την Εθνική Γαλλίας, αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάν ανανέωσε τη συνεργασία τους με τους «τρικολόρ» και αυτός ο δρόμος είναι -προς το παρόν τουλάχιστον- κλειστός, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν μετά το προσεχές Euro που θα γίνει αυτό το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Ο Γάλλος τεχνικός παρακολούθησε χθες (26/02) την πρεμιέρα ενός ντοκιμαντέρ του Μαρτσέλο Λίπι, προπονητής του στη Γιουβέντους, και διαβεβαίωσε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να προπονήσει ξανά: «Να προπονήσω κάποτε στην Ιταλία; Γιατί όχι; Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, αλλά αυτή τη στιγμή κάνω κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω στους πάγκους, θα ήθελα να ξαναπροποονήσω», είπε ο Γάλλος σε μια χρονική συγκυρία όπου ομάδες όπως η Μπάγερν, η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους αναζητούν προπονητή.

Ο Ζιντάν μίλησε για το πώς ο Λίπι πόνταρε σε αυτόν στη Γιουβέντους και θυμήθηκε επίσης τον Αντσελότι: «Ο Μαρτσέλο Λίπι ήταν αυτός που με έκανε να έρθω στη Γιουβέντους, ο πρώτος που πίστεψε σε μένα και με άφησε να παίξω. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν, ήρθα από τη Γαλλία, όλα ήταν διαφορετικά, αλλά ο Λίπι με έκανε να γίνω αυτό που έγινα αργότερα. Ως παίκτης είχα σπουδαίους προπονητές όπως ο Λίπι ή ο Αντσελότι, αλλά ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα