Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1: Της έβαλε φρένο και βλέπει Ευρώπη

Newsroom
Μπέτις

bet365

Η Μπέτις... έκοψε τη φόρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο των δέκα παικτών από το 40΄, επικράτησε 3-1 και έκανε μεγάλο βήμα για έξοδο στην Ευρώπη.

Ευρωπαϊκό άλμα για τη Μπέτις! Οι Ανδαλουσιανοί πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο των δέκα παικτών από το 40΄και της έβαλαν φρένο στα όνειρα για είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Τον δρόμο της νίκης άνοιξε ο Άβιλα στο 13΄, με το αυτογκόλ του Μπερσίτσε στο 38΄έπειτα από ασυνεννοησία με τον Ουνάι Σιμόν να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων. Μόλις δυο λεπτά αργότερα μάλιστα τα πράγματα απέκτησαν ακόμα χειρότερη τροπή για τους Βάσκους, όταν στο 40΄ο Νίκο Γουίλιαμς αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.

Και μπορεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γκουρουθέτα να μείωσε για να επαναφέρει το ενδιαφέρον, όμως η Μπέτις δεν άφησε να της ξεφύγει το τρίποντο. Στο 67΄ο Τζόνι έγραψε το 3-1 και έθεσε τέλος στη σεμνή τελετή, με τη Μπέτις να ανεβαίνει έκτη και να φουλάρει για έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Η Κάντιθ έσωσε τον βαθμό στο φινάλε

Κάντιθ και Θέλτα ήρθαν ισόπαλες σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με σκορ 2-2, στο «Nuevo Mirandilla». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 11' με το τέρμα του Ιάγκο Άσπας. Στην επανάληψη, το σκηνικό επαναλήφθηκε και ο Σβέντμπεργκ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στη Θέλτα στο 58ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν ψυχολογικά και έβγαλαν άμεση αντίδραση μειώνοντας αρχικά με τον Χουάνμι στο 66' και ισοφάρισαν στην εκπνοή του αγώνα με το γκολ του Ματσίς στο 90+10'. Ο Τάσος Δουβίκας μπήκε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό του ματς, στη θέση του Λάρσεν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα