Ανατροπή με Μπαπέ-Ρεάλ: Δεν έχει υπογράψει ακόμα λένε οι Γάλλοι

Ανατροπή με Μπαπέ-Ρεάλ: Δεν έχει υπογράψει ακόμα λένε οι Γάλλοι

mbappe_psg

bet365

Νέα δεδομένα και πάλι στην υπόθεση του Κίλιαν Μπαπέ με τα γαλλικά Μέσα να τονίζουν ότι ο 25χρονος σούπερ σταρ δεν έχει υπογράψει ακόμα τίποτα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «σαπουνόπερα» του Κίλιαν Μπαπέ φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Παρότι οι Ισπανοί έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση υποστηρίζοντας ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα Μέσα της πατρίδας του τονίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία, η υπόθεση του Μπαπέ δεν μπορεί να θεωρείται ακόμα τελειωμένη. Ναι μεν υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς ο Μπαπέ δεν έχει υπογράψει ακόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Cahiers du football» τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε επικοινωνία προσπαθώντας να βρουν τη «χρυσή τομή».

Οι λόγοι που δεν έχει υπογράψει ακόμα

Η «relevo» από την άλλη κάνει λόγο για προφορική συμφωνία, τονίζοντας ωστόσο επίσης ότι ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Και οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος και ο σοβαρότερος έχει να κάνει με τα δικαιώματα εικόνας του Γάλλου σούπερ σταρ.

Μέχρι στιγμής υπάρχει διαφωνία σε αυτόν τομέα καθώς και οι μεν και οι δε θέλουν το μεγαλύτερο ποσοστό. Ο Μπαπέ γνωρίζει ότι τα δικαιώματα εικόνας του μπορούν να του αποφέρουν ακόμα περισσότερα χρήματα με μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Μαδρίτη.

Ένας από τους λόγους που η Ρεάλ ποντάρει πολλά στον Γάλλο είναι αυτός καθώς στη Βασίλισσα πιστεύουν ότι τα έσοδα θα αυξηθούν σημαντικά με την απόκτηση του Μπαπέ.

Ο άλλος λόγος έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο 25χρονος σούπερ σταρ θέλει να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας δώσει τον λόγο του και στον Εμανουέλ Μακρόν. Η Παρί του είχε δώσει το «πράσινο» φως ωστόσο από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Ρεάλ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα