Μπαπέ: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ανακοινώσει τον ερχομό του σε κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαπέ: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ανακοινώσει τον ερχομό του σε κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Footmercato», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ενημερώσει κάποιους παίκτες της ομάδας για την έλευση του Κιλιάν Μπαπέ στην ομάδα.

Ο Σάντι Αουνά αποκάλυψε ως αποκλειστική είδηση μέσω του «Footmercato» πως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ενημερώσει ορισμένους παίκτες της «βασίλισσας» πως έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Κιλιάν Μπαπέ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μαδριλένων.

Ο Γάλλους σούπερ ενημέρωσε την Πέμπτη (15/02) την διοίκηση των Παριζιάνων πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Μάλιστα χθες τα γαλλικά μέσα ανέφεραν πως ενημέρωσε για την σχετική απόφαση και τους συμπαίκτες του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα αυτά ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε τόνισε πως δεν έχει κάποια σχετική πληροφορία και πως η ομάδα είναι πάντα από κάθε πρόσωπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα