La Liga: «Σβηστά» η Μπέτις, έσωσε τον βαθμό η Σεβίλλη

Newsroom
La Liga: «Σβηστά» η Μπέτις, έσωσε τον βαθμό η Σεβίλλη

bet365

Με νίκη συνέχισε την πορεία της η Μπέτις που επικράτησε 2-0 της Μαγιόρκα και πάτησε πεντάδα. Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Σεβίλλη που έμεινε στο 1-1 με τη Θέλτα.

Αρχίζει να χτίζει σερί και συνεχίζει την... αναρρίχησή της στη La Liga η Μπέτις. Οι Βερδιμπλάνκος υπέταξαν με 2-0 τη Μαγιόρκα εντός έδρας και ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη. Μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ η ομάδα του Πελεγκρίνι με γκολ του Γουίλιαν Ζοζέ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους Νησιώτες, όταν στο 45'ο Μασκαρέλ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το τρίποντο «κλείδωσε» για την Μπέτις ο Αγιόθε Πέρεθ, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 65'.

Τη στιγμή πάντως που η Μπέτις αναρριχείται η έτερη ομάδα της Ανδαλουσίας παραμένει στάσιμη. Ο λόγος για τη Σεβίλλη, η οποία κόλλησε στο 1-1 με τη Θέλτα και μαζί στη 14η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14΄με γκολ του Σταρφελτ (22΄), όμως η αποβολή του Τάπια στο 65΄έδωσε την ευκαιρία στους Σεβιγιάνους να ισοφαρίσουν στο 83 με τον... συνήθη ύποπτο Εν Νεσίρι και να γλιτώσουν τουλάχιστον τον βαθμό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα