Παπασταθόπουλος: «Χάλασε» η μεταγραφή στη Μπέτις!

Παπασταθόπουλος: «Χάλασε» η μεταγραφή στη Μπέτις!

Νίκος Κικίδης
papastathopoulos

bet365

Για κατάρρευση στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Παπασταθόπουλου και Μπέτις κάνουν λόγο στην Ισπανία, με τη μεταγραφή να οδηγείται σε ναυάγιο!

Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Μπέτις τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί! Παρά το γεγονός πως οι Ισπανοί έκαναν λόγο για προχωρημένο deal που απείχε μερικές ώρες από τη συμφωνία, η κατάσταση αποδείχθηκε διαφορετική.

Σύμφωνα με το «Relevo» οι διαπραγματεύσεις της ισπανικής ομάδας με τον Έλληνα αμυντικό κατέρρευσαν, δίχως να μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Η ουσία είναι πάντως ότι διευκρινίζουν πως η μετακίνηση του έμπειρου στόπερ στη La Liga τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Κάπως έτσι ο Παπασταθόπουλος θα παραμείνει free agent μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που η Μπέτις πρέπει να βγει ξανά στην αγορά για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο τραυματίας Μπάρτρα μαζί με τον Λουίζ Φελίπε που αναχώρησε για τη Σαουδική Αραβία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα