Σεβίλλη: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο

Σεβίλλη: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο

Βασίλης Μπαλατσός
Αλόνσο

bet365

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την πρόσληψη του 48χρονου Ουρουγουανού τεχνικού, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Σεβίλλη κατέληξε στον αντικαταστάτη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η «Mundo Deportivo»... συνέδεσε τους Ανδαλουσιανούς με τους Άντονι Ιραόλα, Χάβι Γκράθια, Μαρθελίνο, Βίλας Μπόας, Αντόνιο Κόντε, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όμως τελικά κατέληξαν σε μια πιο... ψαγμένη επιλογή. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Σεβιγιάνοι προχώρησαν με γρήγορες κινήσεις την περίπτωση του 48χρονου κόουτς και πλέον έχουμε «γάμο». Ο Ουρουγουανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ανακοινώθηκε και έπιασε άμεσα δουλειά με τους νέους του ποδοσφαιριστές.

Ο Αλόνσο ως παίκτης έχει αγωνιστεί στην Ισπανία για λογαριασμό των Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρασίνγκ, Μάλαγα και Μούρθια, όμως για πρώτη φορά θα δουλέψει ως προπονητής στην Ευρώπη. Άρχισε την καριέρα του στους πάγκους το 2011 από την Μπέλα Βίστα της πατρίδας του. Έχει κοουτσάρει σε Παραγουάη (Γκουαράνι, Ολίμπια), Ουρουγουάη (Πενιαρόλ), MLS (Ίντερ Μαϊάμι) και Μεξικό, όπου σήκωσε πρωτάθλημα τόσο με την Πατσούκα, όσο και με την Μοντερέι.

Τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε την εθνική της χώρας του, την οποία καθοδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και από την οποία αποχώρησε στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα