La Liga: Μοιρασιά για Μπέτις και Κάντιθ, «λύγισε» τη Γρανάδα η Λας Πάλμας

Ιάσονας Θεριός
betis_cadiz

bet365

Χεράκι-χεράκι συνεχίζουν στη La Liga οι Μπέτις και Κάντιθ που αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», τη στιγμή που η Λας Πάλμας επικράτησε της Γρανάδα 1-0 και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. +

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ανάμεσα σε Μπέτις και Κάντιθ. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και με το 1-1 ανέβηκαν αμφότερες στους οκτώ βαθμούς και την 8η και 9η θέση της La Liga αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χωρίς στο γκολ του Ράμος στο 41ο λεπτό. Στο 60' ο Γκουίντο Ροντρίγκες με πανέμορφο γυριστό έφερε το ματς στα ίσα όμως η Μπέτις δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ανατροπής και της νίκης στον εναπομείναντα χρόνο.

Την ίδια ώρα, η Λας Πάλμας των δέκα παικτών «λύγισε» 1-0 τη Γρανάδα στα Κανάρια Νησιά. Ο Μάρμολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 58', όμως ο Κίριαν στο 90+2' λύτρωσε τα Καναρίνια και έκρινε την αναμέτρηση. Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό τρίποντο για τη Λας Πάλμας που έφτασε τους πέντε βαθμούς στη La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα