Τσάβι: «Η ανανέωσή μου με τη Μπαρτσελόνα έχει κλείσει εδώ και μέρες»

Τσάβι: «Η ανανέωσή μου με τη Μπαρτσελόνα έχει κλείσει εδώ και μέρες»

Νίκος Κικίδης
xavi-real-barca

bet365

Ο Τσάβι επιβεβαίωσε πως το θέμα της ανανέωσής του με τη Μπαρτσελόνα έχει ολοκληρωθεί, καθώς έχει συμφωνήσει για το νέο συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα.

Δεν το... κουνάει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι. Στη Βαρκελώνη είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Ισπανού προπονητή και είναι έτοιμοι να ανανεώσουν τους δεσμούς τους έως το καλοκαίρι του 2025, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα χείλη του ίδιου του 43χρονου.

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της ομάδας, ο Τσάβι παραδέχθηκε πως το θέμα της ανανέωσής του έχει κλείσει εδώ και μέρες και θα συνεχίσει καονικά και τα επόμενα χρόνια στο «τιμόνι» των Καταλανών.

«Η ανανέωση έχει κλείσει εδώ και μέρες. Ήρθα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Ο πρόεδρος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως και το αθλητικό τμήμα.

Την προηγούμενη σεζόν κατακτήσαμε δυο πολύ σημαντικούς τίτλους. Είμαστε σε φάση ανοικοδόμησης και αυτή η σεζόν το αποδεικνύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα