Ιστορική τραγωδία η Σεβίλλη: Τρεις αγώνες, τρεις ήττες! (vid)

Suso

bet365

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια της La Liga για την Σεβίλλη (1-2 εντός έδρας από την Τζιρόνα), στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της - Ακυρώθηκε ασύλληπτη γκολάρα του Ιβάν Ράκιτιτς για οφσάιντ… χιλιοστών – Πρώτη νίκη για την Γρανάδα, πρώτος βαθμός για την Αλμερία στο 90’+5’.

Το χειρότερο ξεκίνημά της στη La Liga πραγματοποιεί η Σεβίλλη. Παρά την εξαιρετική της εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και την ήττα στα πέναλτι στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του «Καραϊσκάκη» πριν από έντεκα ημέρες, η κάτοχος του Europa League γνώρισε τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, οι δύο εντός έδρας, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Η εξαιρετική Τζιρόνα, όπως έκανε και πέρυσι, νίκησε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με 2-1 (45’+2’ Γκούντελι – 16’ Γιανγκέλ Ερέρα, 56’ Αλέις Γκαρθία), σε έναν αγώνα με εκατέρωθεν ευκαιρίες, δύο δοκάρια (με Πεδρόσα και Σαβίνιο αντίστοιχα) και ένα ακυρωθέν γκολ (γκολάρα!) στον Ιβάν Ράκιτιτς, για οφσάιντ… χιλιοστών.

Έξαλλοι οι φίλαθλοι της Σεβίλλης, με τις ιαχές «Πέπε Κάστρο (σ.σ. πρόεδρος) παραίτηση!» να κυριαρχούν στις εξέδρες, μαζί με λευκά μαντήλια αποδοκιμασίας κατά της διοίκησης.

Πρώτη νίκη της Γρανάδα, «σεφτές» της Αλμερία στο 90’+5’

Στα υπόλοιπα χθεσινά ματς για την τρίτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Γρανάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (και ταυτόχρονα πρώτους βαθμούς) μετά την επιστροφή της στα «σαλόνια», έστω και αν τα… χρειάστηκε για να λυγίσει την Μαγιόρκα με 3-2 (12’ Ρούμπιο, 46’ Σαραγόσα, 70’ πέν. Ουζούνι – 38’ Αμπντόν, 87’ Σαμουέλ Κόστα) στο «Λος Κάρμενες».

Στο 18’, ο Βένταντ Μουρίκι έστειλε στο δοκάρι πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίεσαν μέχρι τέλους για την ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας Ραούλ Φερνάντεθ αρνήθηκε το γκολ στον Κάιλ Λάριν στις καθυστερήσεις.

Τον πρώτο της βαθμό πήρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε η Αλμερία, η οποία με τον Καΐκι ισοφάρισε το γκολ του Λουίς Ερνάντεθ (59’), υποχρεώνοντας την Κάντιθ σε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το σθένος για να φτάσουν στην ισοφάριση παρ’ ότι έπαιζαν με δέκα από το 50’ λόγω αποβολής του Έντγκαρ, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν επίσης με δέκα το παιχνίδι, αφού στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Φέδε Σαν Εμετέριο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα