Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 3-1: Με το δεξί στη νέα σεζόν οι Μαδριλένοι

Νίκος Κικίδης
Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Με γκολ των Μοράτα, Ντεπάι και Γιορέντε η Ατλέτικο Μαδρίτης λύγισε με 3-1 τη μαχητική Γρανάδα και ξεκίνησε με χαμόγελα τη φετινή La Liga. Νίκη και για την Κάντιθ απέναντι στην Αλαβές.

Η αλήθεια είναι πως το τελικό σκορ δεν αποδίδει δίκαια την προσπάθεια της Γρανάδα. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε πάλεψαν μέχρι τέλους κι έκαναν δύσκολη την πρεμιέρα της Ατλέτικο, η οποία ωστόσο είχε τον τρόπο για να πάρει τη νίκη με 3-1 και ξεκινήσει τη σεζόν με τρίποντο. Το δρόμο της νίκης άνοιξε ο Μοράτα στο 45+4΄πλασάροντας στο τετ-α-τετ, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 62΄με σκόρερ τον Σάμου.

Η ισορροπία πάντως δεν κράτησε για πολύ, αφού μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Ντεπάι βρήκε δίχτυα με οβίδα εκτός περιοχής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιορέντε στην τελευταία φάση του αγώνα για να σφραγίσει το τρόποντο των γηπεδούχων.

Νίκη νωρίτερα πανηγύρισε και η Κάντιθ, η οποία λύγισε με 1-0 χάρη σε γκολ του Σαν Εμετέριο από το 7΄. Παρά την αποβολή μάλιστα του Εσκαλάντε στο 88΄, η άμμος στην κλεψύδρα δεν αρκούσε στους φιλοξενούμενους για να βρουν την ισοφάριση, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα