Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Κέπα

Επίσημα στη Ρεάλ ο Κέπα

bet365

Ο Κέπα είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του τραυματία Τιμπό Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Αφήνει για έναν χρόνο το Λονδίνο ο Κέπα και φοράει γάντια για μια... ειδική αποστολή στη Μαδρίτη. Ο Βάσκος τερματοφύλακας επέστρεψε και τυπικά στην Ισπανία μετά από πέντε χρόνια, για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ανακοίνωσε τον δανεισμό του από την Τσέλσι ως το τέλος της σεζόν.

Η Βασίλισσα κινήθηκε αστραπιαία στην αγορά μετά τον τραυματισμό-σοκ του Τιμπό Κουρτουά που θα χάσει πιθανότατα ολόκληρη τη σεζόν και συμφώνησε με τον κίπερ των Λονδρέζων, ο οποίος απέρριψε πρόταση της Μπάγερν για να μετακομίσει στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο δανεισμός δεν περιλαμβάνει οψιόν κι έτσι αναμένεται να επιστρέψει στους Μπλε το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας συμβόλαιο ως το 2025.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα