Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Στα υπόψιν των Καταλανών οι Μπερνάρντο Σίλβα και Τιάγκο

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Στα υπόψιν των Καταλανών οι Μπερνάρντο Σίλβα και Τιάγκο

bet365

Στη Μπαρτσελόνα δεν έχουν καμία διάθεση για... φρένο στα μεταγραφικά κι έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα των Μπερνάρντο Σίλβα και Τιάγκο προκειμένου να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή.

«Θέλουμε να πάρουμε δυο ακόμη μέσους κι ένα δεξί μπακ» ήταν τα λόγια του Τζοάν Λαπόρτα σε πρόσφατη συνέντευξή του και ήδη τα πρώτα ονόματα που... λιγουρεύονται οι Καταλανοί αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στον Ισπανικό Τύπο.

Τη στιγμή που η περίπτωση του 31χρονου χαφ της Τζιρόνα, Οριόλ Ρομέου, θεωρείται προχωρημένη, στη Μπαρτσελόνα φέρεται να εξετάζουν δυο ακόμα ονόματα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή.

Ο λόγος για τους Μπερνάρντο Σίλβα και Τιάγκο, οι οποίοι σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα βρίσκονται στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα για το φετινό καλοκαίρι. Ο πρώτος μάλιστα αποτελεί τον διακαή πόθο του Τσάβι, αν και στη Βαρκελώνη γνωρίζουν πως μια τέτοια επιχείρηση συνοδεύεται κι από ουκ ολίγες (οικονομικές) δυσκολίες.

Το μεγάλο ατού της Μπάρτσα βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι η επιθυμία του Πορτογάλου, με την «Mundo Deportivo» να τονίζει πως ο ίδιος θέλει σαν... τρελός να φορέσει τη Μπλαουγκράνα φανέλα.

Παράλληλα η «Sport» βάζει στο κάδρο και το όνομα του Τιάγκο, αποκαλύπτοντας πως η διοίκηση των Καταλανών παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από τον Ισπανό μέσο που το μέλλον του στη Λίβερπουλ κρίνεται τουλάχιστον αβέβαιο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα