Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε Μπέλινγκχαμ για έξι χρόνια η «βασίλισσα»

Bellingham

bet365

Παίκτης της Ρεάλ με κάθε επισημότητα είναι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα έξι χρόνια.

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα φοράει για τα επόμενα έξι χρόνια (μέχρι τον Ιούνη του 2029) ο 19χρονος Άγγλος διεθνής, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με τους «Μπλάνκος» να ανακοινώνουν κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους.

Έτσι έγινε καθόλα επίσημο το deal, που αναμενόταν από τις 7 Ιουνίου, όταν η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε το κλείσιμο της συμφωνίας με τον ισπανικό σύλλογο έναντι του ποσού των 103 εκατομμυρίων ευρώ συν μεταβλητές.

Η ανακοίνωση της βασίλισσας αναφέρει τα εξής: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρτμουντ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος θα παραμείνει με την ομάδα μας για τις επόμενες έξι σεζόν. Αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι στην πόλη της Ρεάλ Μαδρίτης, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παρουσίασης του Μπέλινγκχαμ ως νέου παίκτη της Ρεάλ. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ενώπιον των μέσων μαζικής ενημέρωσης».

Κάπως έτσι η «βασίλισσα» αρχίζει να χτίζει την πολυαναμενόμενη νέα μεσαία της γραμμή, με την άφιξη του Άγγλου να συμπληρώνει τις αφίξεις τον Τσουαμενί και Καμαβινγκά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα